Президентът Румен Радев очаква от правителството да предприеме необходимите мерки, така

...
Президентът Румен Радев очаква от правителството да предприеме необходимите мерки, така
Коментари Харесай

Президентът очаква от правителството мерки по повод цените на тока

Президентът Румен Радев чака от правителството да предприеме нужните ограничения, тъй че отпадането на мораториума върху цените на тока от първи април да не се отрази на потребителите.

" Аз чакам, че държавното управление ще вземе всички нужни ограничения в най-скоро време, тъй че всички тези рецесии, които се развихрят към нас, тези сложни за предсказание фактори около войната в Украйна, да създадат по този начин, че всички промени с цените на електрическата енергия, на енергоносителите, да бъдат търпими за българите. Виждате, други страни към нас, а и освен към нас, какво вършат да защитят своите жители ", уточни президентът.

Радев чака да чуе визията на властта по тематиката за излизането на битовите консуматори на свободния пазар.

" Аз желая час по-скоро да чуя каква е визията на ръководещите, по какъв начин ще решат този проблем. Това е условие на Европейския съюз. Надявам се да не бъде преждевременно и без подготовка, както бяха извадени на свободния пазар преди близо две години дребният и междинният бизнес. И до момента сега не могат да се възстановят ", разяснява още той.

Според президента в ДАНС работят интензивно, с цел да не позволяват шпионски действия. 

" Държавна организация " Национална сигурност " има здрава имунна система и аз мисля, че там работят интензивно, тъй че да не позволяват никакъв пробив в Агенцията във връзка с шпионски действия ", сподели той във връзка провеждащата се в ДАНС акция от прокуратурата.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР